detHitter.dk
42.916 bedømmelser, der hjælper dig med at vælge
Danmarks websted for brugeranmeldelser
Vælg område Hele Landet Vælg område

Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole

rating
Gennemsnit 1,00 (1 bedømmelser)
Skriv bedømmelse!

Mere info

Kategori: Produktionsskoler

Læs mere på detHitter på din egen hjemmeside
Billeder af Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole
Tilføj billede

Bedømmelser af Produktionsskolen Sydfyns ErhvervsForskole

?

2013-05-04

Tom Nielsen

Christiania eller Sydfyns ErhvervsForskole

Jeg er nu en halvgammel mand på ca 50 år, men gennem hele min ungdom husker jeg alle forældres frygt for at især deres unge døtre skulle løbe hjemmefra og ud på Christiania. Man var nervøs for at de kom ud i narko problemer og at miljøet derude var så tiltrækkende, at man for altid måtte sige farvel til den datter man kendte og vidste hvem var.

Produktionsskolerne har til en vis grad overtaget rollen som værested for en del af disse utilpassede unge, og grundet de svigt som mange af dem har været udsat for, eksisterer der stadigvæk en høj grad af stofmisbrug på disse skoler, som man ikke rigtig evner at dæmme op for med den moderne pædagogiks redskaber eller mangel på samme.

Produktionshøjskolen Svendborg, som nu har skiftet navn til Sydfyns ErhvervsForskole i håb om at nye elever og forældre ikke forbinder det med fordums narko relaterede problemstillinger, har naturligvis en hensigterklæring om at der ikke må ryges hash eller tages stoffer på skolen.
Dette gøres der meget ud af at informere om udadtil, men virkeligheden indadtil er en anden. Mange brud på disse regler løses internt, da bortvisning af elever også betyder ophør af tilskud fra de offentlige kasser. Denne specielle pædagogiske tilgang er i høj grad med til at forsyne Svendborgs misbrugermiljø med nye kandidater.

detHitter på din mobil

  • - Søg lokalt
  • - Skriv bedømmelser på din smartphone
  • - Dine venners bedømmelser

Flere produktionsskoler i Svendborg

Bedøm Close
E-mail: Denne mail adresse er ny for os!

Du bedes venligst verificere den ved at klikke på linket, som er fremsendt til din e-mail-adresse. Din bedømmelse vil blive publiceret, når du har verificeret adressen.

Skift e-mail-adresse
NB: Din e-mail vil ikke være synlig eller blive brugt til andre formål.